Najnovšie recenzie zo sekcie Rošty
- Ľahká montáž, po zmontovani pevný rošt, cena primeraná kvalite
- Vyborna kvalita!!!
Otestované na jednom prespaní, pocity sú dobré. Keďže tento rošt nie je zosilnený, pre ťažkotonážnejšie osoby si treba zabezpečiť zosilnený rošt. Udávaná nosnosť je 120 kg, ale ak si taká osoba sadne na posteľ s týmto roštom - tzn. ide o bodovú záťaž, nemuselo by to dobre dopadnúť. Videl som značné prehnutie rebier roštu už pri 90kg osobe.
Rošt sa veľmi ľahko skladá, má pevnú obrubu, čo zabezpečuje veľmi dobré držanie matraca.
som spokojná hlavne s kvalitou a pevnosťou dreva odporúčam hlavne silnejším ľuďom
Rost sa pri vstavani z postele prepadol, pricom pas, ktorym su spojene latky sa prethol. Latky sa nezlomili. Nie je jasne ako sa to mohlo stat, ale tomuto rostu nedoverujem.
- kvalitný, pevný rošt
- rýchle dodanie
- dobrá cena
- zatiaľ žiadna nevýhoda
- Pevný
- Som spokojná, produkt splnil moje očakávanie.
- Super
je proste super,nen čo dodať,za mna number one
- Treba ho poskladať
- Variabilita
- Kvalitné
o.k
- Ohybne, pruzne a zaroven pevne lamely velmi kvalitne spracovane!
- žiadna
- lamely sú príliš úzke
- pri vyššej hmotnosti nad 100 kg lamely strpaju a praskajú keď sa človek otočí počas spánku na posteli
- produkt bude vrátený
Viacej lamiel by teoreticky malo rovnomernejšie rozložiť váhu človeka počas spania.
Pri takýchto úzkych lamelach ma človek pocit, že sa to každú chvíľu pod ním prepadne a lamely sa prelomia, hlavne keď sa človek otoci počas spánku. Neodporúčam pri vyššej hmotnosti nad 100 kg.
- Ľahko skladateľný
TEXPOL Optimal Hn 5v 195 x 85 cm
Pridané: 28. novembra 2020
(naposledy upravené 28. novembra 2020)
Zakúpený v E-matrac.sk
- Rošt nie je dodávaný v demonte ale zmontovaný, čiže ho možno okamžite začať používať.
- Doprava bola zadarmo
- Rošt má na hlavovej časti 12 a na nožnej časti 6 stupňov polohovania.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »