Najnovšie recenzie zo sekcie Rošty
- Vysoká nosnosť
- Možnosť nastavenia tuhosti
Zatiaľ OK. Čas ukáže. Spĺňa účel.
Je to pevny latkovy rost, ktory bol odporucany k mojmu matracu. Mam ho kratko, ale zatial bez problemov.
- Kvalitný výrobok
Odporúčam
Lepší ako starý
Slovenský výrobok, kvalitné prevedenie, vydrží aj pri vyššej hmotnosti ak niekto ma takú v rodine.
Xatiaľ sme nepostrehli žuadny problém
Zatiaľ ok...
- veľmi dodrá polohovateľnosť a tichá prevádzka pri zmene polohy
Neviem ohodnotit rost. Vybrali sme si ho kvoli nosnosti a aj kvoli rychlej dodavke aj s matracom z jedneho obchodu. Neviem, ci by som zbadala rozdiel oproti inemu rostu.
Zatiaľ ok, krátka doba na hodnotenie
Dokonalý extrémne tichý!! Neskutočne ergonomicky!!!!
- Mám pocit ako keby sa matrac pretláča pomedzi lameli a matrac nedrží potom úplne želaný tvár.
- Zatiaľ používame krátko,ale vzhľadom na cenu vyzerá byť kvalitný.
Tento rošt splnil všetky moje požiadavky.
- lacné..
- strašná kvalita
Nekupovať!!!Látky sa lámu,už sme vymenili tretiu latku za mesiac...Ako môže niekto predávať taký nekvalitný tovar, odporučil by som výrobok stiahnuť s predaja,hanba e-shopu výpredaj obliečok...
Rosty kupene pre deti, takze ich plne vyuzitie a zataz budu preverovane v buducnosti.
S dodanim bol trochu chaos, produkt bol v case objednavky na sklade, na druhy den som bol kontaktovany disponentkou, ze produkt nie je na sklade a bude az po mesiaci a za par dni uz bol dovezeny.
Sme spokojní
- kvalitný, pevný, dodaný v celom stave (netreba nič skladať)
- Kvalitne spracovanie
- Zatiaľ nemám
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »