Najnovšie recenzie zo sekcie Rošty
- pevný
- ľahko pružiaci
- netreba skladať
- zdá sa zatiaľ celkom dobrý
- zle zabalený pri posielaní, takže rohy špinavé pri doručení
- sem tam nejaká triesočka, treba dávať pozor pri prenášaní
Celkom dobrý, masívny výrobok, vylepšil matrac, ktorý sa prehýna v strede.
- OK
výborne rošt sadol, dobrá navigácia na správne odmeranie požadovaného rozmeru roštu, odporúčam aj ostatným
- Rošt nie je dostatočne pevný
Rošt nie je vôbec pevný. Museli sme si vyrobiť podpornú konštrukciu pod rošt, aby udržal matrac. Po prvej noci rošt klesol o 5 cm a ešte k tomu vypadlo 7 líšt z konštrukcie. Rošt absolutne neponuka žiadnu oporu pre matrac, a nieto ked si na to ľahne človek, a to bol syn, ktory váži 70 kg, na druhej strane tato veľkosť je už aj pre manželské postele, rošt v žiadnom pripade neudrži dvoch ľudí.
Rost sadol a nevyzadoval upravy. Dodanie rychlejsie, ako predpokladane. Sme spokojni.
- pevný
Dve-tri latky sú mierne ohnuté, tak uvidím, keď budú zaťažené matracom, či nebudú vydávať zvuk pri otáčaní sa v posteli :)
výhodná cena
- produkt sa nám osvedčil, ďakujeme
- pohodlný rošt
- už zložený
jednoducho je to rošt
- Spokojnost
kvalita podľa očakávania
Bukove rosty som kupila namiesto smrekovych, ktore nevydrzali ani 2 roky, zoschli a popraskali.
Bukove lamely su vzorne osetrene, aj spracovanie vyzera vyborne. Dokonca aj spajacia paska je z neznicitelneho keproveho materialu. Takze som spokojna na 100%.
- Kvalitný rošt
Rošt som si vybrala k posteli a sedí super.
- Veľmi masívni
- posteľ za prijateľnu sumu,slovenský výrobok.
- nízka
V krátkej dobe privezené,presný produkt aký som očakávala v tej kvalite akú popisujú na svojej stránke. Veľmi ochotný vyhovieť zákazníkovi.
spokojnost s dodaním tovaru a s výrobkom
- Mal bi bit na gumovych držkach a nie na povraze zachtene v celku a spolu .
- Da sa zvrtat
Dobrá funkčnosť
Jednoduché ovládanie
- Perfekt,pevné
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »